Demi benægter billedfusk

47-årige Demi Moore afviser pure, at hendes ultrasmalle hofter skulle være retoucheret på ny magasinforside. Til gengæld indrømmer hun, at hun er lige tynd nok for tiden

Shakira har sunget, at 'Hips don't lie'. Nu siger Demi Moore, at hendes hofter heller ikke lyver. (Foto: All Over Press)
Shakira har sunget, at 'Hips don't lie'. Nu siger Demi Moore, at hendes hofter heller ikke lyver. (Foto: All Over Press)

Man kan spørge sig selv, hvad der er værst? At gøre folk tændstiktynde i photoshop, eller at de er naturligt (måske rettere unaturligt) tynde?

Demi Moore optræder på forsiden af magasinet W i decemberudgaven. Og der spekuleres nu i, om hendes hofter er blevet retoucheret, så de fremstår smallere end de i virkeligheden er.

Det afviser den 47-årige Hollywood-stjerne dog på det kraftigste på sin egen Twitter-profil, hvor hun også lægger det originale billede ud. Et billede, der minder forbavsende meget om billedet her i artiklen.

- Her er billedet, som det så ud oprindeligt. Mine hofter er ikke retoucheret. Lad ikke disse folk skrive bullshit, skriver hun.

I stedet indrømmer Demi, at hun er tynd som et siv.

- Det tvivlsomme er, at det, de rent faktisk kritiserer, er min kropsfacon. Jeg er enig i, at jeg er lige tynd nok for tiden. Jeg har ingen hofter, skriver hun og forklarer, at hun selv er ret begejstret for billedet.

- Jeg ville ønske, at jeg havde sådan en fin lyssætning, som fulgte mig overalt.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere