'Jeg er en døgnflue'

Nu har han lovet det, den gode Alexander Rybak, der er blevet kendt for sin violin, for at være 'in låååve with a fairytaaaaale' og for at vinde det internationale Melodi Grand Prix

Sådan ser det foreløbige udkast til frimærket med Alexander Rybak ud. Det er dog først næste år, man kan slikke MGP-vinderen i nakken. (Foto: Frimerketjenesten)
Sådan ser det foreløbige udkast til frimærket med Alexander Rybak ud. Det er dog først næste år, man kan slikke MGP-vinderen i nakken. (Foto: Frimerketjenesten)

Vi er muligvis nogle, der har tænkt os at holde den unge nordmand op på hans seneste udtalelser.

23-årige Alexander Rybak, der tidligere på året vandt det internationale Melodi Grand Prix i Moskva med sin sang 'Fairytale', bliver til næste år foreviget på et frimærke i hjemlandet.

Men han ved godt, at han nok skal gemme et ark, hvis han for alvor skal udødeliggøres.

Nyder det mens jeg kan
Frimærket med Rybak er en del af en kommende serie fra det norske Posten. De to øvrige er med to andre tidligere norske vindere af Melodi Grand Prix, Bobbysocks og Secret Garden. Foreløbig er frimærkerne dog bare skitser. Men Alexander Rybak glæder sig til det endelige resultat.

- Det er en vanvittig stor ære at havne på et frimærke.

- Jeg ved, at dette ikke kommer til at fortsætte. Som artist er jeg en døgnflue. Jeg kommer aldrig til at være med i store ting som MGP igen. Derfor nyder jeg det, mens jeg kan, siger han til Dagbladet. Det skriver Seher.no.

Den unge violinspillende nordmand forventer, at der falder ro på omkring hans person i løbet af tre års tid. Det satser vi så på, Alexander!

1 af 3 Bobbysocks lod det swinge og vandt i 1985. Også dette er en foreløbig skitse af frimærket. De endelige bliver offentliggjorte i forbindelse med det internationale Melodi Grand Prix i Oslo til maj næste år. (Foto: Frimerketjenesten)
2 af 3 Alexander Rybak har lovet det nu. Om tre år er han borte og glemt. (Foto: AP)
3 af 3 Sådan ser det foreløbige udkast til frimærket med Alexander Rybak ud. Det er dog først næste år, man kan slikke MGP-vinderen i nakken. (Foto: Frimerketjenesten)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere