70'er-idol vinder dansekonkurrence

Sangerinderne Mya og Kelly Osbourne måtte se sig slået i finalen af det amerikanske 'Vild med dans' af 51-årig teenagestjerne fra 70'erne

Alderdommen besejrede ungdommen i den amerikanske udgave af 'Vild med dans'. (Foto: AP)
Alderdommen besejrede ungdommen i den amerikanske udgave af 'Vild med dans'. (Foto: AP)

I 70'erne fik han teenagepigernes hjerter til at smelte. Nu har både han og teenagehjerterne fået en del flere år på bagen, men sangeren Donny Osmond kan stadig begejstre.

Det beviste han i går, da han løb af med sejren i det amerikanske tv-show 'Dancing With the Stars', der svarer til det danske 'Vild med dans'.

- Jeg gjorde det, udbrød Osmond efter sejren og løb mod publikum og greb fat i sin kone Debbie, som han bar over scenen.

Det var en pragtpræstation i en argentinsk tango med dansepartneren Kym Johnson, der var med til at sikre sejren.

Lige som i 'Vild med dans' er det en kombination af dommerkarakterer og seerstemmer, der afgør konkurrencen.

I finalen var Donny Osmond oppe mod sangerinderne Mya og Kelly Osbourne. Mya var på forhånd udråbt som favorit, men den 51-årige Donny Osmond ville det anderledes.

- Jeg er bare rigtig glad for at være nået helt til finalen, sagde Mya efter sit nederlag.

Tilbage i 1970'erne var Donny Osmond et af tidens største teenageidoler. Han optrådte på det tidspunkt i gruppen 'The Osmond Brothers'.

Over hele verden, også i Danmark, var det ofte en idolplakat med netop Donny Osmond, der prydede væggen på et rigtigt teenagepigeværelse. Og efter dansesejren tyder meget på, at Donny Osmond stadig er populær.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere