Robbie frygter at ryge på stoffer igen

Turnélivet er kedeligt og farligt, mener Robbie Williams, der er bange for at falde i narkofælden, hvis han igen tager på tur

Robbie er færdig med stofferne, men er ikke helt sikker på, at stofferne er færdige med ham. (Foto: AP)
Robbie er færdig med stofferne, men er ikke helt sikker på, at stofferne er færdige med ham. (Foto: AP)

Popstjernen Robbie Williams frygter, at stofferne igen skal få magten over ham. Og derfor skal hans fans ikke regne med nogen større turné fra hans side lige foreløbig.

- Der er ingen planer om at lave en turné som den sidste, jeg lavede. Jeg ved, hvad der vil ske, og hvilken afvænningsklinik jeg ender på. Jeg kommer til at turnere igen, men ikke lige foreløbig, siger Robbie Williams.

Den britiske popstjerne skal optræde i aften i Sydney i forbindelse med et prisoverrækkelsesshow. Og i den forbindelse fortæller han til pressen, at han fortsat er sårbar over for stoffer.

- Jeg har en mekanisme inden i mig, som nyder ikke at vælge livet. Lysten til at blive høj ligger i mit dna, og jeg tror, det aldrig forsvinder, siger sangeren.

Robbie Williams fortalte tidligere i dette efterår til den engelske avis The Sun, at han var så langt ud i et stof- og pillemisbrug, at han frygtede for sit liv.

Det var blandt andet kraftig smertestillende medicin, der blev puttet i munden, men også regulær narko som lsd, kokain, heroin, speed og ecstasy.

Flere gange har den tidligere Take That-stjerne forsøgt at blive stofferne kvit. Men det var først i 2007, da han lod sig indlægge på en klinik i Arizona, at han havde succes.

Robbie fortæller nu til pressen i Australien, at det blandt andet er kedsomheden på hotelværelserne under en lang turné, som er svær at håndtere.

- Når du kommer tilbage til hotellet og opdager, at du har spist minibaren igen, og internettet gør ikke, som det skal. Så begynder du at kede dig, lyder det fra Robbie Williams.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere