Se Carmen Electra i fræk privatvideo

Carmen Electra - iført trusser, selvsiddende, og stiletter - kysser en anden kvinde og knapper kameramands bukser op i lækket privatvideo. Se den her

Carmen Electra plejer ikke at være genert. (Foto: All Over)
Carmen Electra plejer ikke at være genert. (Foto: All Over)

Carmen Electra har for længst formået at brande sig selv som en af de mest sexede (og dullede) kvinder, der har betrådt Hollywood og omegn. Og det image har hun trods en alder på 37 år heldigvis ikke i sinde at lægge bag sig.

Således viser hun sin veldrejede krop frem i en tilsyneladende lækket video, hvor modellen, skuespilleren og danseren blandt andet tyller champagne, kysser en lækker brunette og knapper bukserne op på kameramanden, mens hun vrider sig kun iført selvsiddende strømper, trusser, stiletter og en rød bh.

Det hele bærer præg af at være en forteelse tilhørende privatsfæren, men det er jo før set, at den slags videoer kun er kølig spekulation i opmærksomhed på nettet.

Det må være op til læseren at afgøre, mens vi herfra blot nøjes med at konstatere, at hele seancen i hvert fald er dampende hed.

Carmen Electra holder sig i øvrigt i form ved sit eget fitnessprogram kaldet Carmen Electra Aerobic Striptease, og hun har desuden sendt en hjemmestripperstang på markedet kaldet The Electra Pole.

Se videoen her.

1 af 2 En scene fra videoen, hvor Carmen kysser en anden kvinde. (Vidcap)
2 af 2 Carmen Electra plejer ikke at være genert. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere