Politichef stjal fra filmstjernes rugemor

Politichef er dømt for at stjæle fra kvinde, der var rugemor for Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick. Han tilbød fotografer at tage billeder af rovet

Den lykkelige familie - minus rugemor. (Foto: AP)
Den lykkelige familie - minus rugemor. (Foto: AP)

En politichef fra Ohio er kendt skyldig i en sag om tyveri fra en kvinde, der har været rugemor for Sex and the City-stjernen Sarah Jessica Parker.

Et nævningeting ved retten i byen Martin's Ferry i Ohio kendte politichefen skyldig i tre anklagepunkter vedrørende tyveri, ulovlig omgang med bevismateriale samt hæleri, skriver people.com. Straffen bliver udmålt i december.

Den forurettede kvinde har været rugemor for celebrityparret Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick. I juni fødte hun parret tvillinger ved kejsersnit.

Politichefen er blevet dømt for at have tilbudt paparazzifotografer at tage billeder af flere genstande fra den 26-årige kvindes hjem. Heriblandt juridiske dokumenter om rugemoraftalen.

Også digte og andre personlige effekter har været centrum i sagen, som involverer endnu en politichef. Hans sag vil dog først komme for retten senere.

Tilbud var en spøg
Politichefen har nægtet sig skyldig i alle anklager. Han hævder, at han fik adgang til huset på lovlig vis, da han opdagede en dør, der stod på klem.

Og de optagelser, der er blevet fremlagt i sagen, hvor politichefen tilbyder fotografer at tage billeder af effekterne, var ifølge politimandens egen forklaring kun en spøg.

Det var i april, det kom frem, at Parker og Broderick ville forøge familien, selv om de er midt 40'erne. I forvejen havde de sønnen James Wilkie.

Sarah Jessica Parker fortalte åbent, at der var en rugemor indblandet i projektet.

- Hun har truffet et rigtig stort valg om at blive en del af vores liv, og jeg synes, hun er en agtværdig person, sagde Sarah Jessica Parker dengang.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!