Droppede kæresten på direkte tv

Man kan ikke vide sig sikker, hvis man er sammen med skandale-modellen Katie Price. Mandag aften droppede hun sin kæreste gennem fire måneder for rullende kameraer

Jordan har brugt sit jungle-ophold til at finde ud af, at hun skal være alene - så længe det varer. (Foto: AP)
Jordan har brugt sit jungle-ophold til at finde ud af, at hun skal være alene - så længe det varer. (Foto: AP)

Egentlig skulle Katie Price aka Jordan bare tale ud om sin nylig overståede deltagelse i realityprogrammet I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!, da hun mandag aften var gæst på britisk tv. Men seere, værter og ikke mindst Jordans kæreste fik lidt mere end forventet.

Katie Price fortalte værterne, at hun havde tænkt meget over tingene i junglen, og at hun var kommet frem til, at hun ville være alene og ikke havde behov for et forhold. I stedet håbede hun, at hun og kæresten gennem de seneste fire måneder, Alex Reid, kunne forblive gode venner.

Er ikke sammen med ham
Værterne troede knapt deres egne ører og spurgte derfor en ekstra gang, om Alex fortsat var hendes kæreste.

- Jeg er ikke sammen med ham, lød hendes svar.

- Jeg ved, at folk måske synes, det er hårdt, men der er sket en masse siden jeg kom ud. Jeg har tænkt meget over tingene, mange ting skulle ikke være sket, mens jeg var af sted, men det gjorde de.

- Jeg kan ikke leve mit liv igennem andre. Jeg må tænke på mig selv og mine børn, og så bliver jeg et meget gladere menneske.

Ville fri på tv
Katie Price havde bedt kæresten om ikke at gå til medierne, mens hun var gemt væk i junglen, men det kunne den 34-årige kampsportskæreste ikke lade være med, og han valgte således at erklære sin store kærlighed til kæresten på forsiden af den engelske tabloidavis News of the World.

Og den forelskede fyr var endda fløjet helt fra England til Australien for at følge op på frieriet.

- Jeg vil helt sikkert spørge hende om at gifte sig med mig. Jeg har en idé om, at gøre det foran kameraerne. Men hvad der end sker, ved jeg, at det er det rigtige. Jeg har aldrig følt sådan før, lød det fra den stakkels mand, som altså ikke nåede om foran kameraet, før hans kæreste gjorde det.

Katie Price nåede at være sammen med sin nye kæreste i fire måneder, før han røg samme vej som hendes tidligere mand, popfrynsen Peter Andre. Parret blev skilt tidligere på året.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!