Bag kameraet på verdens frækkeste kalender

I går havde vi den store fornøjelse at bringe en håndfuld billeder fra dette års legendariske Pirelli-kalender. I dag kan du komme med en tur bag kameraet

Husk de korte bukser, hvis du vil fotografere topløse kvinder i mudder. (Foto: All Over)
Husk de korte bukser, hvis du vil fotografere topløse kvinder i mudder. (Foto: All Over)

Dækfabrikanten Pirelli får hvert år sine 15 minutters berømmelse ved hjælp af deres legendariske kalender med letpåklædte modeller - og i år er ingen undtagelse.

Pigerne blev dette år foreviget af fotografen Terry Richardson, og som noget nyt er der denne gang blevet frigivet billeder fra arbejdet med optagelserne, så man kan få et lille indblik i, hvordan den slags eksklusive fotooptagelser løber af stabelen.

På billederne kan man se, at der udover hårdt arbejde i et mudderbad også er tid til at spise bananer med de smukke kvinder, der blev foreviget på en paradis-strand i Brasilien.

Blandt modellerne til 2010-udgaven af kalenderen er Miranda Kerr, Lily Cole, Georgina Stojilijtoric og Daisy Lowe.

Det eneste kedelige ved udgivelsen af kalenderen er, at den udkommer i et oplag på nogle få tusinde styk og ikke er til salg i almindelig handel, men udelukkende bliver foræret til Pirellis samarbejdspartnere og venner af virksomheden.

1 af 3 En banan med fotografen i de paradisiske omgivelser blev der også tid til. (Foto: All Over)
2 af 3 Pirelli producerer vist nok også dæk, men er efterhånden mest kendt for deres eksklusive kalender. (Foto: PA Photos)
3 af 3 Husk de korte bukser, hvis du vil fotografere topløse kvinder i mudder. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere