Vil have ny næse og bagdel

Amy Winehouse har fået ny afhængighed: Plasticoperationer

Det startede med brystimplantater for Amy Winehouse. Men hun er langt fra færdig. (Foto: All Over)
Det startede med brystimplantater for Amy Winehouse. Men hun er langt fra færdig. (Foto: All Over)

Det er kun få uger siden, det var umuligt ikke at konstatere, at Amy Winehouse havde forøget sit brystmål betragteligt.

Men det er kun den spæde begyndelse, mener den britiske tabloidavis Mirror at vide.

Næste gang er det snydeskaftet, der skal under behandling, og hun skulle ifølge avisen allerede have bestilt en tid hos kirurgen.

- Amy er blevet besat af kirurgi siden brystoperationen. Hun vil have en smallere næse, så den passer til hendes smalle ansigt, da hun hader det faktum, at hendes næse er så stor. Og hun kan ikke lide formen, siger en kilde nær Amy.

- Amy siger, at hun dårligt kan se sig selv i spejlet for tiden. Hun har fået en tid i januar, men hun presser på for at få det gjort tidligere. Hendes familie er stærkt imod det, og hendes bror er blevet vred på hende og har sagt, at det vil ødelægge hele hendes udseende, og at hun vil blive uigenkendelig.

- De prøver at tale hende fra det, men Amy vil ikke høre.

Amy skulle ikke have et ønske om at stoppe med kirurgien, før hun er helt tilfreds med det, hun ser. Blandt andet har hun også overvejet at få baldeimplantater, da hun vil have en rundere bagdel.

- Hun hader, at hun ikke har nogle hofter og en flad røv, og hun vil ændre det, så det passer til hendes nye bryster, fortæller kilden.

Om kilden får ret, vil uden tvivl blive dokumenteret af de mange paparazzifotografer, der følger sangerinden over alt ...

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere