Jacksons Doktor Død er tilbage på job

Den dårlige omtale efter Michael Jacksons død ser ikke ud til at skræmme patienterne. På sin første dag tilbage på jobbet havde Dr. Murray 16 konsultationer

Murray er tilbage efter den meget omtalte sag vedrørende Michael Jacksons dødsfald. (Foto: AP)
Murray er tilbage efter den meget omtalte sag vedrørende Michael Jacksons dødsfald. (Foto: AP)

Den 25. juni var han angiveligt medvirkende til, at popkongen Michael Jackson døde. Nu modtager læge Conrad Murray igen patienter i sin praksis i Houston Texas.

- Jeg vil erobre mit liv tilbage skridt for skridt. Jeg ønskede at vende hjem, og dette er mit hjem, sagde Conrad Murray søndag til en forsamling i Galilæa Missionens Baptistkirke i Houston.

Conrad Murray har været centrum i efterforskningen af Michael Jacksons død i sommer. Murray fungerede som popkongens livlæge og forsynede ham med forskellig medicin.

Retsmedicinerne på sagen har slået fast, at Jackson blev dræbt - måske uagtsomt - af blandt andet bedøvelsesmidlet propofol.

Conrad Murray var ved Michael Jacksons side og forsøgte at genoplive ham, da popkongen døde i hjemmet i Los Angeles i sommer.

Murray har fortalt til politiet, at han gav Jackson tre indsprøjtninger med angstdæmpende middel i timerne op til dødsfaldet.

Lægen har også fortalt, at han gav Jackson bedøvelsesmidlet propofol i doser af 50 milligram, som Jackson fik direkte ind i blodet gennem et drop.

Problemer med søvnløshed
Behandlingen stod på i seks uger før dødsfaldet og skulle ifølge Conrad Murray afhjælpe Michael Jacksons problemer med søvnløshed.

Dr. Murray anses derfor som indblandet i sangerens død, men han er ikke sigtet for nogen straffelovsovertrædelse.

Ifølge et brev fra Murrays advokat til tv-stationen KPRC i Houston er det pengemangel, som har fået lægen til igen at lukke sin praksis op for patienter.

- På grund af en forværret økonomisk situation og på grund af efterspørgsel fra sine patienter genåbnede doktor Conrad Murray den 20. november sin kardiologiske praksis i Houston, Texas, lyder det fra advokaten Ed Chernoff.

Ikke overraskende har det påkaldt sig stor opmærksomhed, at den omdiskuterede læge nu igen har fået med patienter at gøre. Ikke mindst blandt patienterne.

Ifølge CNN konsulterede Murray 16 patienter i løbet af fredagen, og hver konsultation varede dobbelt så lang tid som normalt. Patienterne ville ganske enkelt høre, hvordan Conrad Murray havde det oven på hele Jackson-affæren.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere