Købte dødsstoffet i Las Vegas

Michael Jacksons læge købte det stof, der slog popstjernen ihjel i Las Vegas. Der var medicin nok til 500 doser

Flere i Michael Jacksons familie anklager Conrad Murray for at have slået sangeren ihjel. Blandt andre Janet Jackson. (Foto: AP)
Flere i Michael Jacksons familie anklager Conrad Murray for at have slået sangeren ihjel. Blandt andre Janet Jackson. (Foto: AP)

Michael Jacksons læge, Conrad Murray, købte det præparat, der slog popstjernen ihjel på et apotek i Las Vegas.

Det blev afsløret lørdag af politiet i Los Angeles.

Michael Jackson døde af en giftig coktail af stofferne lorazepam og propofol. Sidstnævnte blev bestilt hos et apotek i Las Vegas, der siden sendte det til Murrays praksis.

Forsendelsen med fem 100 mm-flasker med propofol blev sendt med eksprespost om natten for et samlet beløb i omegnen af 5000 kroner, skriver Expressen.se.

Hver flaske med propofol svarer omtrent til 100 doser.

I de nye dokumenter fremgår det desuden, at Conrad Murray ikke var den første læge, der havde givet bedøvelsesmidlet til Michael Jackson.

- Jackson kaldte medicinen for mælk og sagde, at han havde fået den af flere forskellige læger - både i USA og i udlandet, lyder det.

Der kan dog sagtens gå flere måneder, før det fører til en konkret anklage mod lægen, for eventuelle fejltagelser i efterforskningen kan få hele sagen til at falde til jorden.

- Vi vil være sikre på at håndtere sagen korrekt, siger Patrick Gannon fra politiet i Los Angeles.

1 af 2 Michael Jackson døde 25. juni i år. (Foto: AP)
2 af 2 Flere i Michael Jacksons familie anklager Conrad Murray for at have slået sangeren ihjel. Blandt andre Janet Jackson. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere