Smed tøjet mens hun hulkede

Tusinder fulgte med på Tila Tequilas webcam, da hun brød sammen. Hun tog alt sit tøj af, mens hun hulkede og talte usammenhængende

Tila Tequila i et af mange afklædte billeder. (Foto: myspace.com/TilaTequila)
Tila Tequila i et af mange afklædte billeder. (Foto: myspace.com/TilaTequila)

Den klejne realitystjerne Tila Tequila, der foruden tv-showet 'A Shot At Love' er kendt fra det sociale netværk MySpace, har angiveligt svære psykiske problemer.

I torsdags var hun i retten, hvor hun beskyldte sin tidligere kæreste, NFL-spilleren Shawne Merriman, for frihedsberøvelse, vold og psykisk overlast. Hun havde desuden vedlagt billeder af blå mærker på hendes arme, som skulle skyldes Shawnes overgreb.

Men nu har et ganske anderledes drama udspillet sig i Tilas soveværelse. Som den opmærksomhedskrævende realitystjerne hun nu engang er, har hun naturligvis installeret kameraer rundt omkring i sit hus.

Og det var på webcam'et i hendes soveværelse, at betalende brugere torsdag kunne se deres idol med de vietnamesiske aner opføre sig mildest talt mærkeligt, bemærker Seher.no.

Her fortsatte Tila tiraden mod sin tidligere kæreste, og hun kaldte ham blandt andet kvindemishandler, mens hun samtidig hulkende smed alt tøjet og poserede splitternøgen foran de tusinder af voyeuristiske netbrugere fra hele verden.

- Folk kalder mig en opmærksomhedssøgende luder ... eller noget ... men undskyld mig. Jeg er en voksen kvinde, og jeg er fuld af selvtillid. Jeg synes, at kvindekroppen er smuk. Derfor er jeg lesbisk. Jeg blev født nøgen. Alle som er imod det er homoseksuelle og benægtende, siger Tila usammenhængende til kameraet.

1 af 2 Tila Tequila har før grædt på skærmen. Især andet i realityshowet 'A Shot at Love', hvor håbefulde mænd - og kvinder - skulle dyste om at blive realitystjernens udvalgte.
2 af 2 Tila Tequila i et af mange afklædte billeder. (Foto: myspace.com/TilaTequila)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere