Aerosmith mistænker Tyler for stofmisbrug

Aerosmiths guitarist Brad Whitford mener, at bandets problemer skyldes, at den karismatiske forsanger Steven Tyler har genoptaget sit hæmningsløse stofmisbrug

Manden med en af rockmusikkens største munde, Aerosmith-forsanger Steven Tyler, anklages nu af sin egen guitarist for at være faldet tilbage i de alvorlige stofproblemer, han har kæmpet med tidligere.

- Den her fyr har en usædvanlig fortid med misbrug, og man bliver nødt til at tænke, at det sandsynligvis er det, der foregår med ham. Jeg tror, at det er en forklaring på hans irrationelle adfærd, siger Aerosmith-guitarist Brad Whitford til amerikanske The Rock Radio.

Bandets amerikanske tour blev aflyst i august, da Tyler faldt ned fra scenen og brækkede skulderen. I flere måneder hørte de andre Aerosmith-gutter ikke fra ham, hvilket førte til, at bandet afskrev ham som forsanger. Pludselig dukkede Tyler op til en koncert med Aerosmith-medlemmet Joe Perry i New York og skreg til de målløse tilskuere, at han stadig var forsanger.

- Jeg har en fornemmelse af, at vi har at gøre med en person, som har meget store problemer med stofferne, siger Brad Whitford og understreger dermed, at gruppens trængsler fortsætter.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!