Topmodel fundet død

Medierne spekulerer i selvmord. Men det er ikke blevet bekræftet, hvad der ligger bag 20-årig topmodels pludselige død

Fredag morgen blev den 20-årige sydkoreanske topmodel Daul Kim fundet død i sin lejlighed i Paris. Flere udenlandske medier rapporterer, at der er tale om selvmord, men det er ikke blevet bekræftet af hendes modelagentur, Next.

- Hun var en topmodel og en god ven for os alle sammen her i Next. Tag venligst hensyn til hendes families privatliv i denne sorgens stund, lyder det i en pressemeddelelse fra Next.

Heller ikke fransk politi har kunnet eller villet oplyse, hvad der ligger bag den 20-årige models pludselige dødsfald.

Daul Kim er født i Seoul i Sydkorea. Hun voksede op i Seoul og i Singapore. Indtil for to år siden arbejdede hun som model i Asien.

I 2007 slog hun for alvor igennem i Europa, da hun optrådte ved modeugen i Paris. Her var hun blandt andet med til at præsentere kollektionen fra modegiganten Chanel.

Siden har hun optrådt fast ved alle de store modeuger i London, New York og Milano, der sammen med modeugen i Paris danner det absolutte topfirkløver inden for modeshows.

Daul Kim er ofte blevet hyldet for sin elegante stil, og den 178 centimeter høje model er blandt andet kendt for sit kraftige hår, der ind imellem har været farvet blond.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!