Sting ser spøgelser

Rocklegenden Sting afslører, at han har set et vaskeægte spøgelse i øjnene. Genfærdet, der bar et barn på armen, havde fundet vej til stjernens soveværelse

Tilbage i 1980'erne sang Sting og The Police godt nok om "Spirits In The Material World". Men at sangeren en dag skulle stå ansigt til ansigt med et spøgelse, kom alligevel som en overraskelse for den 58-årige englænder.

- Jeg ville aldrig have sagt, at jeg troede på spøgelser, indtil jeg så et, siger Sting i et interview med BBC Radio.

- En nat, hvor jeg lå i min seng i et meget gammelt hus, jeg boede i, vågnede jeg op klokken tre, rejste mig op i sengen, kiggede over i hjørnet af rummet og troede, at jeg så Trudie stå der med et barn, vores barn, i sine arme, mens hun stirrede på mig.

Sting fortæller, at han fik kuldegysninger, da han fandt ud af, at hans kone Trudie Styler, som han har fire børn med, rent faktisk lå i sengen ved siden af ham.

- Når du lever i gamle huse, kan du mærke deres energi. Rent intellektuelt tror jeg ikke på spøgelser, men jeg har oplevet dem på et følelsesmæssigt plan.

Spøgelsesspotteren Sting har i den seneste tid ladet skægget gro, fundet uldsweateren frem og har udsendt albummet "If on a Winter's Night..." med sine egne fortolkninger af gamle jule- og folkesange.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere