Mariah måtte droppe duer i storcenter

Sangeren Mariah Carey vil lade sig omringe af 20 hvide killinger og 100 duer, når hun skal tænde julelysene i et indkøbscenter. De britiske myndigheder afslår

Mariah Carey ville have både duer og kattekillinger i et storcenter i London. (Foto: AP)
Mariah Carey ville have både duer og kattekillinger i et storcenter i London. (Foto: AP)

Den amerikanske sangerinde Mariah Carey kan som en af verdens største divaer stille krav, når hun stiller op. Men de britiske myndigheder siger nej til 100 duer i et indkøbscenter.

Stjernen ville bruge 20 hvide killinger og hundrede hvide duer til et julearrangement, hvor hun skal tænde lysene i et indkøbscenter i London. Det skriver dailymail.co.uk.

Det er ellers almindeligt kendt, at store divaer har en 'rider', en liste med krav som skal opfyldes, for at stjernen opfylder sin del af aftalen. Men denne gang gik Mariah Carey åbenbart over stregen.

Til gengæld for den ekstravagante optænding af julelys i indkøbscentret i London, forventede stjernen blandt andet at blive kørt til centret i en Rolls-Royce, en pink løber til når hun ankom, 80 vagter for at holde vilde fans væk fra hende og pink sommerfugleformet konfetti.

Men det var først, da superdivaen bad om at få sat 100 hvide duer fri og at være omringet af 20 kattekillinger under hele seancen, at myndighederne satte hælene i.

Der kunne nemlig ikke blevet givet tilladelse til at slippe duerne fri i indkøbscentret på grund af sikkerhedsforanstaltningerne, og de hvide killinger var slet ikke til at opdrive i England med så kort frist.

Mariah Carey medvirkede for nyligt i en reklame, hvor hendes egne hunde også medvirkede. I den forbindelse havde hun en anderledes opfattelse af sin divastatus.

- Nogle tror jeg er en kontrollerende diva. Jeg har ingen idé om, hvorfor folk har den opfattelse, sagde Mariah Carey.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!