Millioner for Miss Californiens onanivideo

Voksenfilmgiganten Vivid byder nu ind på den sexvideo Carrie Prejean indspillede, før hun blev Miss Californien

Carrie Prejean leger med sig selv på den video, hun indspillede til sin kæreste. (Foto: AP)
Carrie Prejean leger med sig selv på den video, hun indspillede til sin kæreste. (Foto: AP)

Det er ikke gået stille for sig, efter Carrie Prejean iført kjole og tiara lod sig kåre som Miss Californien.

For ikke nok med, at den hun faldt i unåde, da hun insisterede på, at et ægteskab kun burde indgås mellem mand og kvinde, så dukkede en række pikante fotos fra hendes teenagetid op og truede med at koste hende den titel, som Donald Trump i kraft af sit ejerskab af Miss-konkurrencen havde givet hende.

Titlen mistede hun på grund af 'kontraktbrud'.

Men det skulle kun blive værre. For blondinens fortid var mere blakket end som så. Faktisk var hun også hovedperson i en privat sexvideo, og det er netop den, der nu er omdrejningspunktet for en millionkontrakt.

Sexvideoen har kostet kristne Carrie mere end fem millioner kroner efter et forlig indgået med Miss California USA, men de penge og flere til kan miss'en nu hive hjem igen, hvis hun takker ja til et tilbud fra pornogiganten Vivid.

Moderen måtte kigge væk
TMZ.com har således opsnappet et brev fra Vivids Steven Hirsch til Carrie Prejeans advokat, hvori han beder om rettighederne til at distribuere 'de erotiske optagelser, som Carrie Prejean, tidligere Miss Californien, producerede til sin kæreste efter deres fire dage lange møde i februar 2007'.

- Vi vil gerne præsentere Carrie for en række muligheder, hvor hun med garanti kan tjene millioner af dollar.

Og at det ikke er tom snak fra Vivid-bossen, ses på hendes forgængere som Kim Kardashian, Kelli McCarty og Shauna Sand, der alle har lukreret voldsomt - karrieremæssigt såvel som økonomisk - på en aftale med erotikmastodonten.

Carries mor, der i øvrigt måtte kigge væk, da advokaterne viste hende og Carrie videoen, finder dog ikke tilbuddet umuligt af afslå.

- Nej, ikke for nogen pris, siger hun ifølge modellens advokat, Limandri.

Carrie overvejer nu at sagsøge den nuværende Miss Californien, som overtog hendes titel, fordi det anigveligt skulle være hende, der lækkede videoen til TMZ.'

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere