Susan Boyle: Jeg fik tæsk hver dag

Den syngende britiske jomfru Susan Boyle afslører nu, at hun fik tæsk hver dag som barn

Susan Boyle smiler igen. Hun er meget snart aktuel med sit nye album 'I Dreamed a Dream'.(Foto: AP)
Susan Boyle smiler igen. Hun er meget snart aktuel med sit nye album 'I Dreamed a Dream'.(Foto: AP)

Susan Boyle, der tog hele verden med storm, da hun sang 'I Dreamed a Dream' i det britiske tv-program 'Britain Gots Talent', afslører nu for første gang til avisen Daily Mirror, hvordan hun dagligt fik tæsk af sine skolelærere og samtidigt blev mobbet af alle de andre børn.

- I ser på en kvinde, der dagligt fik tæsk med et bælte af sine skolelærere. Hold nu kæft Susan. skreg de, og så sagde det ellers whack, whack, når bæltet ramte mig, fortæller Susan Boyle op sin traumatiske opvækst i det første interview hun har lavet, siden hun færdiggjorte sit kommende album 'I Dreamed a Dream'.

Albummet kommer på gaden i næsten uge og er allerede det mest forudbestilte album nogensinde.

Susan Boyle fortæller også, at hun ikke rigtig ved, hvorfor folk følte så står samhørighed med hende, da hun bragede igennem med gigant succes i 'Britain Gots Talent'.

Det er forfærdeligt at blive mobbet
- Det er en usædvanlig historie. For i min skoletid kom jeg altid bagud af den ene eller anden grund. Jeg var langsom til at lære de forskellige ting. Så jeg kom til at være helt alene med mine problemer i et system, hvor alt skal gå så fandens hurtigt, siger Susan Boyle og tilføjer:

-Dengang var der disciplin udelukkende for disciplinens skyld. Idag har lærerne heldigvis lært at takle elever, der har indlæringsproblemer.

Susan indrømmer bedrøvet, at den værste periode i hendes liv var, da de andre elever i skolen begyndte at mobbe hende.

- Der findes ikke noget værre end at blive mobbet af personer, der har magt over dig og så samtidigt ikke vide, hvordan du skal undslippe mobberiet. Det er forfærdeligt, siger Susan Boyle, der i øvrigt ser på sin musik som den store forløser i forhold til alle de problemer, hun havde i sin barndom og ungdom.

Ikke tid til en kæreste
Susan Boyle, der i sin tid også blev kendt for at hun aldrig nogensinde havde kysset en mand, melder nu også ud, at hun slet ikke er interesseret i at finde en kæreste længere:

-Det har jeg simpelthen alt for travlt til, griner den syngende jomfru.

1 af 2 Tak for støtten, siger Susan Boyle til alle de fans, der støttede hende under tv-programmet 'Britain Gots Talent'. (Foto: AP)
2 af 2 Susan Boyle smiler igen. Hun er meget snart aktuel med sit nye album 'I Dreamed a Dream'.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!