Joe Jackson vil have Michaels penge

Michael Jacksons far har ikke opgivet kampen for at få del i de penge, som Michael har efterladt sig, selv om Joe Jackson ikke er nævnt i sin søns testamente

Joe Jackson vil have del i sønnens penge. (Foto: AP)
Joe Jackson vil have del i sønnens penge. (Foto: AP)

Selv efter sin søns død prøver Joe Jackson at bestemme over ham. Nu handler det ikke længere om Michael Jacksons karriere, men i stedet om de penge han har efterladt sig.

81-årige Joe Jackson er ikke nævnt i popikonets testamente, men han udfordrer endnu en gang de to forretningsmænd, John Branca og John McClain, der er eksekutorer for Michael Jacksons bo.

I sidste uge tabte den aldrende Jackson et slag i retssalen, da højesteretten i Los Angeles afgjorde, at han ikke har nogen ret til at bestemme over Michaels penge. Men retsdokumenter viser nu, at Joe Jackson vil anke afgørelsen til appelretsdomstolen i Californien.

Den forbigåede fader har ved flere lejligheder udtrykt sin teori om, at udpegelsen af Branca og McClain som eksekutorer for den afdøde popstjernes bo var svindel, og at hans søn tidligere var blevet bedraget af de to mænd.

Michael døde den 25. juni i sin lejede bolig i Los Angeles efter en overdosis af stærke receptpligtige stoffer.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere