Tila Tequila sagsøger eks

Den dullede realitystjerne Tila Tequila har sagsøgt sin ekskæreste. Han skulle angiveligt have øvet vold på hende i september

Biseksuelle Tila Tequila er blandt andet kendt fra MTV-showet 'A Shot At Love'. (Foto: AP)
Biseksuelle Tila Tequila er blandt andet kendt fra MTV-showet 'A Shot At Love'. (Foto: AP)

Realitystjernen Tila Nguyen, bedre kendt som Tila Tequila, sagsøger nu sin tidligere kæreste, NFL-spilleren Shawne Merriman.

Han skulle angiveligt have været voldelig over for hende i september i år, hvorefter hun ringede til politiet og fortalte, at hun var blevet forsøgt kvalt og forhindret i at forlade hans ejendom i San Diego, Californien.

Politiet tog ham med på stationen, men han nægtede alt. I stedet berettede han, at han havde forhindret Tila i at køre, fordi hun var beruset, hvorefter han blev løsladt.

Tila mener dog ikke, at han har fået sin straf, så nu har hun sagsøgt ham ved en privat domstol. Her beskylder hun sportsmanden for overfald, vold, indespærring og følelsesmæssig overlast.

Hun har forsynet sine advokater med billedmateriale, der skulle bevise, at ekskæresten har begået voldelige overgreb på hende, skriver TMZ.com.

Tila Tequila var den første, der blev verdensberømt via MySpace, og hun har millioner af 'venner' verden over. Det har blandt andet kastet en musikkarriere af sig, og snart tager hun på turné med det poetiske nummer 'I Like To Fuck' ...

1 af 2 Shawne Merriman spiller for NFL-holdet San Diego Chargers. (Foto: AP)
2 af 2 Biseksuelle Tila Tequila er blandt andet kendt fra MTV-showet 'A Shot At Love'. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere