Den mest sexede pokerprof

Hun lover at smide det hele, hvis hun taber i strippoker. Men chancen er lille. For Beth Shak er en af verdens bedste pokerspillere

Beth Shak vil ikke afsløre for mange af sine pokertricks. Men måske er distraktion et af dem. (Foto: All Over)
Beth Shak vil ikke afsløre for mange af sine pokertricks. Men måske er distraktion et af dem. (Foto: All Over)

Mens det vrimler med sexede piger i pokerverdenen, så er det kun de færreste af disse, der er med i verdenseliten, når det gælder selve spillet.

Men sådan en er amerikanske Beth Shak, der ifølge den britiske avis News of the World er verdens mest sexede af slagsen.

- Poker opfattes typisk som et mandespil. Jeg tror, at hvis flere kvinder begyndte at spille, ville de oftere ende i toppen. Kvinder har en naturlig intuition, mænd ikke har. Vi har tålmodighed, siger Beth, før hun minder sig selv om, at hun ikke skal afsløre for meget.

Hun beskriver da også professionen som en mandeverden med 98 procent hankøn.

- De fleste spillere har næsten ingen penge. De spiller for håbet og drømmen. Nogle opfyldes, men meget få har succes. Du går ind i et pokerrum og ser, at de fleste af disse mænd er langt fra velklædte.

- Velbarberede? Stort set aldrig, siger hun om sine mandlige kolleger.

Men i et spil, hvor ikke alle er gentlemen, og hvor en snyder risikerer at måtte forlade byen dyppet i tjære og rullet i fjer, tager Beth Shak spillets æreskodeks alvorligt. Hvis hun har lovet at smide tøjet efter at have tabt et spil strippoker, så gør hun det uden at tøve.

- Jeg ville smide det hele. Når man er en gamler, er et væddemål et væddemål. Dit ord betyder alt i denne branche, siger Beth og tilføjer:

- Jeg ville bede om noget fræk baggrundsmusik.

Beth Shak vandt i 2009 mere end 2,2 millioner kroner heraf 1,8 millioner ved WSOP.

1 af 2 Beth Shak designer både sko opg lingeri. (Foto: All Over)
2 af 2 Beth Shak vil ikke afsløre for mange af sine pokertricks. Men måske er distraktion et af dem. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere