Se Iglesias i sexet video med stripper

Enrique Iglesias lavede for nogle år siden en musikvideo på sangen 'Sad Eyes'. Det blev en super sexet film med masser af nøgenhed - se den her

Den 34-årige Enrique Iglesias er en af de mest eftertragtede mænd i verden, nøjagtigt som hans far Julius Iglesias også var det i årtier. Men det er helt sikkert, at gamle Julius aldrig har kastet sig ud i en så fræk musikvideo, som sønnen gør til sangen 'Sad Eyes', der blev lavet for nogle år siden.

Her ser man en ulykkelig Enrique Iglesias i et soveværelse, hvor han hele tiden drømmer om sin elskede med de bedrøvelige øjne. Men savnet bliver så stort, at han kører ud og samler en prostitueret op. Og så kommer der ellers gang i elskoven både i et stort karbad samt i dobbeltsengen, hvor den prostituerede laver super hot strip på en stripperstang lige ved siden af sengen.

Se den sexede musikvideo her

Hotgossip.se skriver, at Enrique Iglesias har lavet vittigheder omkring, at han ikke er særlig 'velhængt'. Om det er sandt vides ikke. Men der er ingen tvivl om, at han har en fantastisk veltrænet og smuk krop, og den får man altså virkelig at se i musikvideoen til 'Sad Eyes'.

Men det er ikke hundrede procent sikkert, at Enrique Iglesias smukke tennis-kæreste Anna Kournikova synes, at det er speciel morsomt at se den her video, hvor han vælter sig rundt i hed elskov sammen med en usædvanlig smuk latinsk kvinde.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere