Lady Bolshoi

Lady Gaga, bedst kendt for pumpede pophits og udskejende påklædning, levede op til sin titel, da hun præsenterede sin nye single akkompagneret af balletdansere

Lady GaGa i det tyske tv-show 'Wetten Dass'. (Foto: AP)
Lady GaGa i det tyske tv-show 'Wetten Dass'. (Foto: AP)

Lady Gaga driver uge efter uge modeverdenen til vanvid med sin outrerede påklædning, der ofte er præget af lak, læder og en pæn del bart skind. Anderledes så det dog ud, da sangfuglen optrådte til 30 års jubilæet på The Museum of Contemporary Art i Los Angeles.

Gaga lagde det gakkede fra sig og var overraskende ladylike, da hun optrådte med sin nye single "Speechless". Med sig på scenen havde hun, ud over et lyserødt piano med sommerfugle på, dansere fra Bolshoi Balletten.

Kombinationen af Lady Gaga og balletten blev udtænkt af kunstneren Francesco Vezzoli, og fusionen fandt kun sted denne ene gang. Til gengæld kunne Gaga og ballerinaerne glæde sig over et celebert publikum, der ikke var karrige med roserne.

- Jeg er en kæmpe fan, og jeg har allerede set hende spille før, ligesom jeg har set Bolshoi Balletten - sammen bliver de fantastiske, sagde skuespillerinden Rose McGowan.

Også kolleger fra musikbranchen var fulde af lovord:

- Lady Gaga er tro mod sin kunst, og hun er ligeglad med, hvad andre tænker. For mig er det definitionen på individualitet, lød vurderingen fra musiker og producer Pharrell Williams.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere