Berømt luksusluder er forsker

Luksusluderen Belle de Jour, der er blevet berømt for sine memoirer, er nu stået frem. Hun er en 34-årig forsker i børnesundhed

'Dr. Who'-stjernen Billie Piper har rollen som Belle de Jour i tv-serien baseret på bloggen og bogen.
'Dr. Who'-stjernen Billie Piper har rollen som Belle de Jour i tv-serien baseret på bloggen og bogen.

Luksusluderen Belle de Jour, hvis erindringer er blevet til den populære tv-serie 'Secret Diary of a Call Girl' med Billie Piper i hovedrollen, er nu efter års total anonymitet stået frem.

Forfatteren, der har taget navn efter nybølgeinstruktøren Luis Bunuels Kessel-filmatisering fra 1967, hedder i virkeligheden Brooke Magnanti. Hun er 34 år og arbejder som forsker ved The Bristol Initiative for Research of Child Health, skriver BBC.co.uk.

Dr. Magnanti tjente til PhD-studerne ved at arbejde som prostitueret i luksusklassen, og det er de erindringer, der har gjort englænderne særdeles nysgerrige efter at finde hendes sande identitet. Og årsagen til, at hun nu har ladet sløret falde, er, at hun blev stresset og paranoid over hemmeligholdelsen - og så at hun frygtede, at hendes ekskæreste vill afsløre hende.

- Jeg vil ikke længere have denne enorme hemmelighed hængende over hovedet. Det føles så meget bedre på denne side. Ikke at skulle fortælle løgnehistorier eller at holde ting tilbage for de personer, jeg holder af. At være i stand til at forsvare min oplevelse af sexarbejde over for alle skeptikerne og tvivlerne, siger hun til Sunday Times.

Bedre end at være programmør
Brooke arbejdede som callgirl fra 2003 til efteråret 2004, og hun fandt fritidsjobbet 'langt mere fornøjeligt' end det som computerprogrammør.

- Anonymitet havde en mening dengang - den vil altid have en årsag til at eksistere for forfattere, hvis arbejde er for kontroversielt til, at de kan sætte deres navn på.

- Men for mig blev det vigtigt at erkende, at det aspekt af mit liv og min personlighed over for resten af verden.

- Jeg er en kvinde. Jeg boede i London. Jeg var en callgirl.

- Folkene, stederne, handligerne og følelserne er så sande nu, som de var dengang. Og jeg står med stolthed bag hvert et ord, siger Brooke Magnanti til Sunday Times.

Hun risikerer ikke at miste sit job på universitetet, da en talsmand for hendes arbejdsgiver siger, at 'denne del af hendes fortid ikke er relevant for hendes nuværende rolle på universitetet'.

1 af 3 Sløret er løftet for Brooke Magnanti. (Foto: Times Online)
2 af 3 Serien er ikke overraskende blevet et hit i England.
3 af 3 'Dr. Who'-stjernen Billie Piper har rollen som Belle de Jour i tv-serien baseret på bloggen og bogen.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere