Side 9-pige svømmer blandt hajer

Den tidligere britiske side 9-pige Samantha Fox svømmede blandt hajer ud for Australiens kyst i tv-programmet 'I'm a Celebrity'

Den 43-årige Samantha Fox svømmer her i hajfyldt farvand i ført en sort cocktail-kjole og smykker.(Foto: PR Foto)
Den 43-årige Samantha Fox svømmer her i hajfyldt farvand i ført en sort cocktail-kjole og smykker.(Foto: PR Foto)

Den 43-årige Samantha Fox, der i midten af 80' ernes var Storbrittaniens absolut mest kendte side 9-pige, har netop svømmet i det hajfyldte farvand ud for Australiens kyst i forbindelse med tv-programmet 'I'm a Celebrity'.

Den bizarre udfordring, der var den første i det britiske reality-program, foretog Samantha Fox sammen med GMTV-chefen Gino D'Aacampo. Parret blev simpelthen kastet overbord fra en båd i det hajfyldte farvand ud for Queensland i Australien. Samantha Fox var iklædt en flot cocktail-kjole og masser af smykker, mens hun svømmede en længere strækning i farvandet, hvor der få dage før var blevet set en fem meter lang hvid haj, der havde spist en mindre haj.

Det skal dog lige siges, at Samantha Fox var omringet af sikkerhedsfolk på jetski. Men alligevel ganske modigt af den britiske brystbombe, der tre år i træk i midten af firserne blev kåret som årets side 9-pige i avisen The Sun, hvor det dog ikke hedder side 9-pige, men side 3-pige. I den periode forsikrede den unge Samantha Fox sine værdifulde bryster for et beløb på hele 2,5 millioner kroner.

Samantha er blevet lesbisk
Der er nok ikke mange mænd, der var unge i firserne, der ikke kender Samantha Fox, der også i nogle år klarede sig relativt godt som pop-sangerinde med hits som 'Touch me' og 'I Wanna Have Some Fun'. Men de kan godt trække deres forhåbninger tilbage. Samantha Fox er nemlig sprunget ud som lesbisk og har planer om at gifte sig med sin manager Myra Stratton.

Samantha Fox har planer om at skrive en biografi, hvor hun fortæller alt om sit liv. Og når det farefulde realityprogram er slut, vil hun igen optræde på side 3 i The Sun.

-Jeg ønsker, at det britiske folk igen vil tage mig til deres hjerter, siger Samantha Fox til avisen 'The Mirror'.

1 af 3 Den britiske side 9-pige Samantha Fox i sin storhedstid i 80' erne. Nu vil hun være berømt igen.(Foto: Zuma Press)
2 af 3 Sådan kender de fleste danske unge mænd fra 80´erne den sexede Samantha Fox.(Foto: Zuma Press)
3 af 3 Den 43-årige Samantha Fox svømmer her i hajfyldt farvand i ført en sort cocktail-kjole og smykker.(Foto: PR Foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere