Salma Hayek kidnappet i Egypten

Den mexicanske brystbombe Salma Hayek blev kidnappet som kun 18-årig under en rejse til Egypten

Salma Haeyk ankommer her til Golden Globe Awards i januar i år. Smuk og frodig.(Foto: AP)
Salma Haeyk ankommer her til Golden Globe Awards i januar i år. Smuk og frodig.(Foto: AP)

Den mexicanske filmstjerne Salma Hayek, der blandt andet er kendt for sin glansrolle som den den mexicanske kunstmaler Frida Kahlo i filmen 'Frida', er netop nu i Egyptens hovedstad Kairo for at deltage i byens årlige filmfestival. Og allerede på førstedagen af sit besøg berettede Selma Hayek, at hun under et besøg i Kairo for 26 år siden blev kidnappet af en 70-årig kamelhyrde.

Det skete ifølge Salma Hayek under et besøg i Egypten, hvor den kun 18-årige skønhed var på ferie sammen med sin mor, sin moster og andre slægtninge.

Bortført på en kamel
-Jeg var kun 18 år gammel. Vi skulle besøge pyramiderne, og jeg red på en kamel, der blev ført af en 70-årig kamelhyrde, siger Salma Hayek til den kuwaitiske avis al-Jarida og tilføjer:

-Den gamle mand red pludselig afsted med mig på kamelen. Jeg skreg om hjælp. Men hverken min mor eller min moster kunne høre mig, siger Salma Hayek, der blev ført langt ud i ørkenen af den gamle kamelhyrde.

Både Salmas familie og det egyptiske politi ledte efter den unge Salma i flere timer, før de endelig fandt den gamle kidnapper og hans unge offer langt ude i den golde ørken.

-Jeg blev bare så bange, som jeg aldrig nogensinde har været, fortæller Salma Haeyk til al-Jarida.

1 af 2 Den mexicanske skuespiller Salma Hayek er bedste veninde med den spanske skuespiller Penelope Cruz.(Foto: AP)
2 af 2 Salma Haeyk ankommer her til Golden Globe Awards i januar i år. Smuk og frodig.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere