Eva Mendes halvnøgen og hot

Den latinske verdensstjerne Eva Mendes er mere sexet end nogensinde før i en ny fotoserie for Calvin Klein - se de frække billeder

Eva Mendes i sin mest sexede fotoserie nogensinde. Her kæler hun med den mandlige model Jamie Dornan.(Foto: PR Foto/Calvin Klein)
Eva Mendes i sin mest sexede fotoserie nogensinde. Her kæler hun med den mandlige model Jamie Dornan.(Foto: PR Foto/Calvin Klein)

Den 35-årige verdensstjerne Eva Mendes, der i 2005 fik sit store gennembrud i filmen 'Hitch', hvor hun spillede overfor Will Smith, er nu aktuel i en super sexet fotoserie for Calvin Klein, hvor hun halvnøgen og hot reklamerer for både jeans og sexet undertøj.

I fotoserien optræder Eva Mendes sammen med den mandlige model Jamie Dornan, der havde svært ved at bevare koncentrationen sammen med den smukke Eva Mendes, der er født i Florida i USA, men stammer fra Cuba.

-Det har været en stor ære at få lov til at arbejde sammen med den sexede Eva Mendes. Hun er fantastisk, siger Jamie Dornan, som der nok også er mange kvinder, der vil kigge sultent efter.

Eva Mendes og Nicolas Cage hitter

Eva Mendes er i øvrigt meget snart aktuel i filmen 'Bad Lieutenant: Port of Call New Orlean', hvor hun spiller overfor Nicolas Cage. Ekstrabladet.dk's udsendte så filmen under filmfestivalen i Toronto i september måned og kan allerede her afsløre, at det er et brag af en film, hvor Nicolas Cage får et kunstnerisk comeback, der vil give genlyd i det meste af verden. Og selvfølgelig er Eva Mendes også bare gudeskøn i filmen.

1 af 4 Cowboybukserne sidder, som om de var malet på Eva Mendes sexede krop.(Foto: PR Foto/Calvin Klein)
2 af 4 Eva Mendes ser altså også godt ud i lingerie fra Calvin Klein.(Foto: PR Foto/Calvin Klein)
3 af 4 Eva Mendes og den heldige mandlige model Jamie Dornan stiller op i sexet positur.(Foto: PR Foto/Calvin Klein)
4 af 4 Eva Mendes i sin mest sexede fotoserie nogensinde. Her kæler hun med den mandlige model Jamie Dornan.(Foto: PR Foto/Calvin Klein)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere