Madonna laver film om elskovsaffærer

Popdronningen Madonna har sat sig for at instruere en film, der blander en historisk og en opdigtet kærlighedsaffære

Madonna under en optræden i Sofia. (Foto: AP)
Madonna under en optræden i Sofia. (Foto: AP)

Måske Madonna er blevet inspireret af sin eks-mand, filminstruktøren Guy Ritchie. I hvert fald vil den 51-årige popdronning, der sidste år lavede pladen 'Hard Candy', nu skrive og instruere en kærlighedsfilm til det store biograflærred. Filmens navn er "We", og ligesom i de fleste af Madonnas sange er det kærlighed og romantik, der er på menuen.

- Det er to parallelle kærlighedshistorier fortalt fra en kvindes synspunkt, naturligvis, siger Madonna, der sidste år sprang ud som instruktør med filmen 'Filth and Wisdom', ifølge hellomagazine.com.

- Den ene er en historisk kærlighedsaffære, der udspillede sig mellem hertugen og hertuginden af Windsor. Og den anden er en, jeg selv fandt på, om et par i New York, siger sangerinden, hvis borgerlige navn er Madonna Louise Veronica Ciccone.

Filmens historiske halvdel handler nærmere bestemt om den britiske konge Edward den 8., der tilbage i 1936 skabte skandale, da han gav afkald på sin trone for at gifte sig med sin elskerinde, den amerikanske society-kvinde Wallis Simpson. De to blev derefter hertug og hertuginde af Windsor.

Mens rollen bag kameraet er ganske ny, spillede Madonna i midten af 90'erne hovedrollen i storfilmen Evita, der indbragte sangerinden den prestigefyldte amerikanske Golden Globe-pris.

Hun har dog indtil videre ikke formået at følge op på succesen i filmverdenen. Allerede i 1985 fik Madonna et indblik i Hollywoods kulørte liv, da hun giftede sig med skuespilleren Sean Penn. Ægteskabet holdt kun i fire år.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere