Travolta taler ud om sønnens død

For første gang siden sønnen Jets død medvirker John Travolta i et tv-show. Her takkede han for den støtte, han og konen har fået

John Travolta er aktuel i familiekomedien 'Old Dogs'. (Foto: AP)
John Travolta er aktuel i familiekomedien 'Old Dogs'. (Foto: AP)

Sønnen Jets død har tæret hårdt på den amerikanske skuespiller John Travolta og hans familie. Tirsdag stillede skuespilleren op for første gang, siden den 16-årige dreng døde i januar. Det skete, da han sammen med datteren Ella Bleu Travolta medvirkede i et amerikansk talkshow med værten Ellen DeGeneres.

- Jeg vil gerne bruge et øjeblik på at takke alle mennesker over det ganske land og ud over hele verden for jeres støtte og kærlighed til vores familie. Mange tak, sagde John Travolta ifølge eonline.com.

Anledningen til besøget på talkshowet var den nye familiekomedie 'Old Dogs', hvor Travolta spiller sammen med Robin Williams og sin hustru Kelly Preston. På rollelisten er også Travoltas niårige datter Ella Bleu, der spiller Robin Williams datter.

Travolta var tydeligvis stolt af datterens debut som skuespiller og havde ifølge eget udsagn svært ved at holde tårerne af stolthed tilbage.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere