J-Lo kæmper mod udgivelse af sexvideo

Desperat Jennifer Lopez sagsøger eksmand for 10 millioner dollar for at forhindre udgivelsen af en sexvideo, der indeholder scener fra parrets bryllupsrejse

J-Lo kan snart blive ufrivillig stjerne i en fræk hjemmevideo. (Foto: AP)
J-Lo kan snart blive ufrivillig stjerne i en fræk hjemmevideo. (Foto: AP)

Jennifer Lopez kæmper med næb og kløer for at forhindre sin eksmand Ojani Noa i at udgive en udleverende film, hvor det tidligere par slænger sig sammen på lagenerne.

I første omgang er den berømte latina med den endnu mere berømte popo sluppet med skrækken. Mandag blokerede en dommer for udgivelsen af filmen, men Noa, kok, model og gift med Lopez i mindre end 11 måneder, erklærede, at slaget ikke var tabt.

Sangstjernen har sagsøgt Noa for 10 millioner dollar, for at undgå at filmen bliver offentliggjort. Hun hævder, at den blandt andet indeholder scener fra parrets bryllupsrejse i 1997, og at Noa bryder en tidligere diskretionsaftale.

Kokken og superstjernen blev gift den 22. februar 1997 og skiltes i januar 1998, angiveligt fordi Noa ikke kunne håndtere, at hans hustrus berømmelse oversteg hans egen.

I 2007 blev Lopez tilkendt 545.000 dollar i en anden retssag, der forhindrede Noa i at udgive en afslørende bog, oplyser myfoxny.com.

I bogen udpenslede Noa detaljerne om første gang, det tidligere ægtepar havde sex. Han påstod også, at Lopez havde adskillige affærer, mens de var gift.

1 af 2 J-Lo er kendt for sin bagdel, men dne skal ikke vises frem i en fræk video, hvis det står til hende. (Foto: AP)
2 af 2 J-Lo kan snart blive ufrivillig stjerne i en fræk hjemmevideo. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere