Joe Jackson går tiggergang

Joe Jackson går til domstolen og beder om penge fra Michael Jacksons arv, som er vokset markant de sidste par måneder

81-årige Joe Jackson siger, at han ikke kan leve af sin folkepension. Han har derfor bedt om at få del i arven efter sin søn, Michael Jackson. (Foto: AP)
81-årige Joe Jackson siger, at han ikke kan leve af sin folkepension. Han har derfor bedt om at få del i arven efter sin søn, Michael Jackson. (Foto: AP)

- Jeg er gammel, har sukkersyge og lever af en folkepension på 1700 dollar om måneden (8500 danske kroner, red.).

Joe Jackson, 81 år, er helt nede på knæ, når han beder retten i Los Angeles om at få del i Michaels Jacksons arv, som er vokset med 100 millioner dollar siden popstjernens død i juni.

- Jeg plejede at få penge fra Michael, da han var i live, hedder det i papirerne, som advokater for den aldrende patriark har indgivet ved retten.

Joe Jackson håber, at retten vil forbarme sig og tildele ham mindst 20.000 dollar – cirka 100.000 kroner – om måneden i lommepenge.

Men han skal nok ikke sætte forventningerne for højt. Michael Jackson havde nemlig gjort det helt klart, at hans formue alene skal tilfalde mor Katherine, hans tre børn samt et par velgørenhedsorganisationer.

Papa Joe nævnes ikke med et ord i testamentet – og det er der god grund til.

Michael Jackson har fortalt, at han både hadede og frygtede sin temperamentsfulde far, som opdragede den talentfulde søn med tæsk og tvang.

Joe og Katherine Jackson har ikke levet sammen i årevis, selv om de stadig er gift.

1 af 2 Millionerne vælter ind til boet efter den afdøde popstjerne. (Foto: AP)
2 af 2 81-årige Joe Jackson siger, at han ikke kan leve af sin folkepension. Han har derfor bedt om at få del i arven efter sin søn, Michael Jackson. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere