Katie er nøgen hele året rundt

Topmodellen Katie Green blev fyret fra lingeri-firmaet Ultimo, fordi hun havde været topløs - nu har Katie lavet en nøgen-kalender. Se de frække billeder her

Katie Green smiler lykkeligt. Nu kan vise bryster uden at blive fyret. Det er nemlig hendes egen kalender.(Foto: PR Foto)
Katie Green smiler lykkeligt. Nu kan vise bryster uden at blive fyret. Det er nemlig hendes egen kalender.(Foto: PR Foto)

Hævnen er sød for den 22-årige britiske topmodel Katie Green, der blev fyret af lingeri-firmaet 'Ultimo', fordi hun var blevet fotograferet topløs på en strand i Portugal. Det stred nemlig imod firmaets anti-nøgen-politik.

Men nu svarer Katie igen på bedste vis med en nøgen-kalender for år 2010, hvor hun selvfølgelig er nøgen i alle årets 12 måneder.

- Jeg er virkelig glad for min 2010-kalender. Det er utroligt at tænke på, at min kalender med alle de flotte billeder skal hænge på folks vægge i 12 måneder, siger Katie til den britiske avis The Sun og tilføjer:

- Hvis nogen for et år siden havde sagt til mig, at jeg skulle lave en nøgen-kalender, ville jeg grinet dem direkte i hovedet, siger Katie Green.

Flere fotos var for frække
Den smukke model, der selv var med til at arrangere billeder, synes iøvrigt, at det var enormt sjovt at lave de frække fotos.

-Nogle af billederne var for frække til kalenderen, så dem måtte vi simpelthen fjerne og erstatte med andre, før den blev sendt til salg.

Der er iøvrigt lagt op til giganternes store kalenderkamp . Selskabet, der ståg bag Katie Greens kalender, skal nemlig også lave en kalender for både Kelly Brook og Danielle Lloyd.

-Jeg er oppe imod nogle virkelig gode konkurrenter. Det bliver en benhård kamp. Men jeg glæder mig helt vildt, siger Katie Green.

1 af 2 Dejlig indbydende smuk forside på Katie Greens nye kalender.(Foto: PR Foto)
2 af 2 Katie Green smiler lykkeligt. Nu kan vise bryster uden at blive fyret. Det er nemlig hendes egen kalender.(Foto: PR Foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere