Paris Hilton er vild med H&M

Paris Hilton og Sheryl Crow er blandt stjernerne, der er begejstrede for den nye kollektion, stjernedesigneren Jimmy Choo har lavet for H&M

Hvor der er fest og designtøj, er Paris Hilton. (Foto: AP)
Hvor der er fest og designtøj, er Paris Hilton. (Foto: AP)

Stjernerne stod i kø på den røde løber, da tøjkæden Hennes & Mauritz i forgårs lancerede det seneste bud på en kollektion til kæden lavet af en berømt designer. Denne gang er det designeren Jimmy Choo, der har lavet en kollektion til H&M.

Blandt gæsterne, der var inviteret til lanceringen af den nye kollektion i et privat hjem nær den berømte Sunset Strip i Hollywood Hills, var blandt andre hotelarvingerne Paris og Nicky Hilton, Kate Walsh og Sheryl Crow.

Elsker H&M i forvejen
De kunne se den kollektion, som vil blive solgt i cirka 200 H&M-butikker over hele verden fra 14. november.

Kollektionen omfatter også sko og accessories, og det er første gang, at Jimmy Choo designer dametøj som et supplement til accessories, samt tøj, sko, tasker og accessories til herrer.

- Jeg elsker H&M i forvejen, men det er fantastisk, at de har lavet et samarbejde med Jimmy Choo - taskerne, skoene, det hele. Tøjet er rigtigt flot. Der er så mange fantastiske ting, jeg glæder mig til at købe hele kollektionen, sagde Paris Hilton.

1 af 3 Kate Walsh var også blandt gæsterne. (Foto: AP)
2 af 3 Og Sheryl Crowe. (Foto: AP)
3 af 3 Hvor der er fest og designtøj, er Paris Hilton. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere