Britney hylder trekantsex

Britney Spears optræder sexet og letpåklædt i sin nye video, der handler om gruppesex - se den roste musikvideo her

Her optræder Britney Spears lettere påklædt ved MTV Music Awards. Men på sin nye frække musikvideo gør hun det endnu bedre.(Foto: AP)
Her optræder Britney Spears lettere påklædt ved MTV Music Awards. Men på sin nye frække musikvideo gør hun det endnu bedre.(Foto: AP)

Den 23. november kommer Britney Spears andet opsamlingsalbum på gaden, 'The Singles Collection', med kun en ny sang, nemlig singlen '3'.

Videoen er allerede sluppet ud, og den er både veludført og sexet og siges at være en hyldest til trekantsex.

Man ser en usædvanlig letpåklædt Britney Spears iført en badedragtlignende kreation med en nedskæring helt ned under navlen. Britney danser veloplagt og sensuelt sammen med adskillige smukke kvinder samt nogle mænd, der er meget interesseret i hendes krop.

Det amerikanske magasin Rolling Stones er vildt begejstret for musikvideoen og skriver blandt andet:

'Man forventer, at en musikvideo ti en sang om trekantsex bliver censureret, men Spears holder sig på den rette side af det smagfulde med '3'-videoen, og serverer i øvrigt nogle dansebevægelser, der overlader lidt til fantasien, og som ikke er i nærheden af at være så direkte som selve teksten til sangen 'If U Seek Amy', skriver Rolling Stones og tilføjer:

'Vi har ikke set Britney Spears danse med så stor overbevisning, siden 'In The Zone'-perioden.0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere