Kagerne for små til at dække brysterne

Der skulle nogle lidt større kager til at dække Kelly Brooks bryster til en plakat for den kommende teaterforestilling 'Calendar Girls'

Kelly Brook først med små kager foran brysterne, og så med lidt større kager, der dækker brysterne endnu bedre.(Foto: PR Foto)
Kelly Brook først med små kager foran brysterne, og så med lidt større kager, der dækker brysterne endnu bedre.(Foto: PR Foto)

Den britiske skuespiller, model og tv-stjerne Kelly Brooks har altid været kendt for sine meget velformede og store bryster. Og briterne har da også nydt hendes bryster som side 9-pige eller model i diverse aviser og mandeblade. Men nu er hendes bryster altså blevet udsat for decideret censur, selv om de blev præsenteret i en ganske uskyldig sammenhæng.

Kelly Brooks skal nemlig erstatte Jerry Hall i teaterstykket 'Calendar Girls', og i den forbindelse blev der lavet en plakat, hvor hendes bryster blev dækket af to kager. Plakaten skulle blandt andet hænge i metroen i London. Men her mente ledelsen, at den var umoralsk og lidt for vovet.

Der blev derfor lavet en ny plakat, hvor Kelly Brooks bryster blev dækket fuldstændigt af nogle lidt større kager, der levnede lidt mere til fantasien.

Verdens mest sexede krop

Der er mange mennesker, der vil kalde det helligbrøde at censurere et billede af Kelly Brooks. Hun er netop blevet valgt til at have verdens mest sexede krop. Og hvorfor skal den så skjules af nogle gigantiske kager.

Teaterstykket 'Calendar Girls' er baseret på en virkelig historie, hvor nogle britiske kvinder lavede en nøgen-kalender, hvor de mere frække dele af deres krop blev skjult af diverse madvarer. Pengene gik til velgørenhed. Der blev også lavet en film af samme navn, hvor den velskabte Helen Mirren spillede hovedrollen.

1 af 2 Kelly Brooks uden kager foran brysterne. Hun er altså meget velskabt.(Foto: All Over Press)
2 af 2 Kelly Brook først med små kager foran brysterne, og så med lidt større kager, der dækker brysterne endnu bedre.(Foto: PR Foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere