Gravid topmodel er snart flyvende

Højgravide Gisele Bündchen har bestået teoriprøven for at få flycertifikat. Nu mangler den praktiske prøve - og en fødsel

Gisele Bündchen er højgravid, men er alligevel ved at tage et certifikat til helikopterflyvning. (Foto: Splash News)
Gisele Bündchen er højgravid, men er alligevel ved at tage et certifikat til helikopterflyvning. (Foto: Splash News)

Trods en stadigt voksende graviditetsmave arbejder den brasilianske topmodel Gisele Bündchen stadig på at få flycertifikat. Og modellen har netop bestået teoriprøven, skriver people.com.

Bündchen har i et stykke tid taget flyvetimer og undervisning hos Shoreline Aviation, og ifølge direktøren for firmaet, Keith Douglass, går det rigtig godt.

- Hun er meget dedikeret. Hun flyver mindst tre dage om ugen. At flyve en helikopter er ikke nemt - det er en pæn mundfuld, for du kan ikke bare cruise, du skal flyve helikopteren hele tiden. Men hun gør det rigtig godt, siger Keith Douglass til people.com.

Projektet bliver ikke gjort nemmere af, at Gisele Bündchen om kort tid skal føde sit første barn, som hun venter sammen med New England Patriots' quarterback Tom Brady.

- Hun er næsten ved at være for stor til at flyve, lyder det fra flyveinstruktøren.

Bündchen er goodwillambassadør for FN's miljøprogram og interesseret i arbejdet med at finde alternative kilder til flybrændstof. Det er angiveligt en af årsagerne til at modellen arbejder på at blive flyvende.

1 af 2 Den brasilianske skønhed Giselle Bündchen er helt vild med at flyve samtidig med, at hun er miljøbevidst. En lidt sjov blanding. (Foto: AP)
2 af 2 Gisele Bündchen er højgravid, men er alligevel ved at tage et certifikat til helikopterflyvning. (Foto: Splash News)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!