Jeg elsker min familie

Sveriges største skuespiller Mikael Persbrandts tatoveringer er en hyldest til hans kone og tre børn

På underarmen har Persbrandt fået tatoveret sin kones navn 'Sanna', og det er krydret med en romantiske tekst 'Wild at heart'.(Foto: Thomas Lekfeldt)
På underarmen har Persbrandt fået tatoveret sin kones navn 'Sanna', og det er krydret med en romantiske tekst 'Wild at heart'.(Foto: Thomas Lekfeldt)

Prøv lige at se den her tatovering af min seks uger gamle søn Åke Lo’s lille hånd, siger Mikael Persbrandt stolt til flash! og viser også tatoveringen med hans kones navn Sanna, der er krydret med de romantiske ord ’Wild at heart’.

Sveriges største skuespiller har selvfølgelig også fået tatoveret sin tre-årige søn Igors navn på sin krop samt navnet på hans 8-årige datter Olga.

Han har simpelt hen for evig tid printet de fire mennesker, som han elsker over alt på jorden, ind i sin krop. Det er det, som man kalder vaskeægte kærlighed.

Netop nu er Mikael Persbrandt i Danmark for at indspille en hovedrolle i Susanne Biers kommende film ’Hævnen’, hvor han spiller en læge, der er gift med Trine Dyrholm. Men hans tanker går konstant til familien i Sverige.

Fantastisk at blive far
– I går var der en pause i optagelserne. Så jeg tog et fly til Stockholm, fordi jeg savnede min familie. Vi var sammen i et par timer, før jeg igen fløj tilbage til Danmark, fortæller Mikael Persbrandt, der er superlykkelig og stolt over det sidste skud på stammen, den lille Åke Lo på seks uger.

– Det er jo helt fantastisk at blive far igen i min alder. Åke har fået mit mellemnavn, som var min far og min farfars fornavn. Så nu kører navnet videre, siger den 46-årige Persbrandt, som hele Danmark kender i rollen som den hårdtslående politimand Gunvald Larsson i tv-serien ’Beck’.

Fra rod til rolig
Mikael Persbrandt har ellers i mange år levet et liv i overhalingsbanen, hvor den ene skandale har afløst den anden. Værtshusslagsmål, flygtige damebekendtskaber, spritkørsel, sejlads i kæmpe brandert og bilulykker har klæbet sig til den uforudsigelige mand.

Men mødet med den 15 år yngre Sanna Lundell, der i forvejen havde en datter – og så de to nye sønner, som parret fik – har totalt forandret den vilde Persbrandt, der nu har fået lidt mere ro i sindet og nærmest er blevet en blød familiefar.

– Det er da hårdt at være far til små børn i min alder, men det er også herligt. Min kone og mine tre børn er den største glæde i mit liv. Nu har jeg jo fået en base i livet. Og det er jeg bare så lykkelig for. Jeg har jo på nogle tidspunkter levet et lidt vildt ungkarleliv. Men det er altså alt for ensomt, fastslår Persbrandt.


1 af 2 Mikael Persbrandt viser stolt sin tatovering af sin kun seks uger gamle søns lille hånd.(Foto: Thomas Lekfeldt)
2 af 2 På underarmen har Persbrandt fået tatoveret sin kones navn 'Sanna', og det er krydret med en romantiske tekst 'Wild at heart'.(Foto: Thomas Lekfeldt)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere