Paris Hilton udsat for blotter

På vej til Halloween-fest blev Paris Hilton udsat for en blotter med et gigantisk lem

Her ankommer Paris Hilton til Halloween-party i Hollywood sammen med sin nye kæreste Doug Reinhardt.(Foto: All Over Press)
Her ankommer Paris Hilton til Halloween-party i Hollywood sammen med sin nye kæreste Doug Reinhardt.(Foto: All Over Press)

Selvfølgelig var Paris Hilton også til Halloween-fest i weekenden. Iført en sexet hvid kjole med strutkørt. Og da hun ankom til festen i Voyeur Nightclub i West Hollywood, blev hun antastet af en blotter med et gigantisk lem. Han var i ført en typisk lang cottoncoat med bælte, og pludselig åbnede han sin jakke og lod et gigantisk lem poppe frem i lyset.

Den stakkels Paris Hilton blev selvfølgelig forskrækket. Men det skal dog lige siges her, at blotteren faktisk var Paris Hiltons nye kæreste Doug Reinhardt, og at det hele var planlagt på forhånd.

Den muntre spøg mellem Paris Hilton og kæresten Doug udviklede sig imidlertid senere på aftenen til et regulært skændsmål. Flere vidner så parret forlade natklubben i en limousine, og kort efter smed Doug sin blonde kærestes mobiltelefon ud af et af bilens vinduer. En vred Paris fik bilen stoppet og løb ud for at hente sin mobil. Og tilbage i bilen gav hun Doug adskillige lussinger, mens hun råbte og skreg.

1 af 2 En blotter med et kæmpe lem blotter sig for Paris Hilton. Hun ser noget overrasket ud. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Her ankommer Paris Hilton til Halloween-party i Hollywood sammen med sin nye kæreste Doug Reinhardt.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere