Idol-vært jaget af knivmand

Politiet har anholdt en stalker, der, bevæbnet med en kniv, forsøgte at komme tæt på Ryan Seacrest. Samme mand blev i september idømt fængsel for et knivoverfald

Den normalt så smilende Ryan Seacrest fik sig noget af en overraskelse, da en bevæbnet fan ville snakke med ham. (Foto: AP)
Den normalt så smilende Ryan Seacrest fik sig noget af en overraskelse, da en bevæbnet fan ville snakke med ham. (Foto: AP)

For anden gang på kort tid er en mand blevet anholdt for at være lidt for stor fan af American Idol-værten Ryan Seacrest.

Fredag blev manden, der hedder Chidi Uzomah, anholdt udenfor tv- og radioværtens kontor i Los Angeles.

Manden var i besiddelse af en kniv, da han blev tilbageholdt af vagter i kontorbygningens lobby, og han kom dermed aldrig tæt på den populære vært.

Genkendt på omdelt billede
Uzomah er tidligere blevet anholdt og idømt 15 dages ubetinget fængsel og tre års prøvetid, efter han overfaldt en af Seacrests bodyguards i september måned.

Og det var netop på grund af den hændelse, at manden fredag blev pågrebet i god tid. Vagterne kunne nemlig genkende Uzomah på et billede, som efterfølgende blev sendt rundt.

Vagterne lagde den knivbevæbnede mand i håndjern og overgav ham efterfølgende til politiet. Det skriver E! Online.

- Hans agressive og voldelige forsøg på at komme i fysisk kontakt med mig, skræmmer mig meget, skrev Ryan Seacrest efterfølgende i en udtalelse til retten. Det skriver BBC.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere