Frederik kalder kirke for Frederik

Kronprins Frederik kan virkelig godt lide sit eget navn - han har idag givet den Danske Kirke i Sydney navnet: Frederikskirken

Kronprins Frederik hilser her på præsten i den Danske Kirke i Sidney, der nu hedder Frederikskirken. (Foto: Asbjørn Hansen)
Kronprins Frederik hilser her på præsten i den Danske Kirke i Sidney, der nu hedder Frederikskirken. (Foto: Asbjørn Hansen)

Hele Danmarks Frede, der nu også kan smykke sig med titlen som medlem af den olympiske komite IOC, har idag døbt den Danske Kirke i Sydney 'Frederikskirken'. Et yderst passende navn for en dansk kirke.

Ceremonien blev overværet af inviterede personligheder inklusiv parlamentsmedlem Greg Smith, Danmarks ambassadør i Australien Susanne Shine, den danske Generalkonsul Michael Hansen, forretningsledere med relationer til Danmark og af et stort følge fra menigheden.

I sin tale fremhævede kronprins Frederik det vigtige bånd, der eksisterer mellem Australien og Danmark, som er manifesteret gennem forrretningsmæssige- og kulturelle relationer, og hvor Kirken spiller en vigtig rolle.

Men den vigtigste relation for Frederik personligt er nok hans ægteskab med den smukke kronprinsesse Mary.

Under begivenheden medvirkede Thisted Kirkes Drenge- & Mandskor. Koret er i øjeblikket på turnè i Australien.

Kronprins Frederik har besøgt den Danske Kirke i Sydney ved flere lejligheder under tidligere rejser til Australien, senest i forbindelse med det officielle besøg i 2005.

1 af 3 Frede hilser her på Thisted Kirkes Drenge- og Mandskor.(Foto: Asbjørn Hansen)
2 af 3 Kronprins Frederik holder en lille tale for menigheden i den nye Frederikskirken i Sydney i Australien.(Foto: Asbjørn Hansen)
3 af 3 Kronprins Frederik hilser her på præsten i den Danske Kirke i Sidney, der nu hedder Frederikskirken. (Foto: Asbjørn Hansen)
0 kommentarer
Vis kommentarer