Nyt fra Keops-pyramiden

Sir Roger Moore og fru Kiki anses efterhånden for at være blandt de bedst bevarede omvandrende mumier i verden

Sir Roger Moore og fru Kiki kender spillereglerne i glamourverdenen: Det gælder om at se godt ud. Uanset prisen - og så længe som muligt. (Foto: Bulls)
Sir Roger Moore og fru Kiki kender spillereglerne i glamourverdenen: Det gælder om at se godt ud. Uanset prisen - og så længe som muligt. (Foto: Bulls)
Han er ambassadør for Unicef, og hun er hans kone, og det er vel sådan rundt regnet, hvad de to glamourøse pensionister officielt har at se til.

Men når man som Sir Roger Moore nærmer sig de 82 år og fruen, Kiki Tholstrup, er på vej mod 70 år, så er det vel egentlig okay kun at have travlt med at få tiden til at gå.

Og så lige dukke op til et eller andet fashionabelt party et eller andet sted i verden – en kongelig barnedåb i Møgeltønder f.eks.

Oven på den slags hæsblæsende strabadser må man have ferie, og her er det en fordel at have huse fordelt over det meste af kloden – eller at have venner, der har det.

Forleden var det Saint Tropez i Frankrig, James Bond og hans stewardesse kastede glans over.

Sidste salgsdato
En ting er dog et ufravigeligt krav til mennesker som Sir Roger og fru Kiki, der om nogen kender spillereglerne for den mondæne verden: Udseendet.

Skønhed kommer – som alle ved – udefra, fordi plastikkirurgen og botoxbehandleren sjældent er iboende, og man samtidig helst skal se 10-15 år yngre ud, end man er.

Her er det, at det celebre par er ved at have overskredet sidste salgsdato, for deres utallige skønhedsbehandlinger har givet dem et skær af mumificering.

I den vestlige verden har man brugt at stille de ting, man gerne ville bevare i sprit. Det klarer parret sikkert selv. Men den tiltagende og i øvrigt vellykkede mumificering er lavet af en mesterhånd, hvis lige ikke er set, siden man gjorde fund i Keops-pyramiden og omegn.

Onde tunger hævder, at Sir Roger og fru Kiki anses for at være blandt de bedst bevarede omvandrende mumier i verden.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere