Paula Abdul måske færdig i American Idol

Ifølge Paula Abduls manager har hun ikke fået et tilbud om kontraktforlængelse i forbindelse med den nye sæson af tv-talentshowet

Smilet er stivnet hos Paula Abdul, som indtil videre ikke aner, om hun er købt eller solgt i 'American Idol'. Den nye sæson begynder om to en halv uge. (Foto: AP)
Smilet er stivnet hos Paula Abdul, som indtil videre ikke aner, om hun er købt eller solgt i 'American Idol'. Den nye sæson begynder om to en halv uge. (Foto: AP)

Meget tyder på, at Paula Abdul har fældet sin sidste tåre og haft sit sidste skænderi med Simon Cowell i 'American Idol'-regi.

Ifølge hendes manager, David Sonenberg, foreligger der ikke en ny kontrakt til Abdul, og han tror derfor ikke, at der bliver plads til popsangerinden i den kommende sæson, som så småt er gået i gang med de indledende auditions.

- Det er meget underligt og unødigt ondskabsfuldt. Jeg synes, det er samvittighedsløst, ubehøvlet og respektløst, at de endnu ikke er kommet med et udspil, siger Sonenberg til L.A. Times på vegne af Abdul.

Integreret del af showet
Paula Abdul har sammen med Simon Cowell og Randy Jackson været en del af dommerpanelet fra begyndelsen i 2002. Sidste sæson fik de følgeskab af Kara DioGuardi.

Tidligere har direktøren i tv-selskabet Fox, som sender det populære program, Kevin Reilly, kaldt Abdul 'en integreret del af showet'.

Abduls skuffelse over måske ikke at være en del af Idol-cirkuset næste sæson bliver næppe mindre af, at programmets vært Ryan Seacrest ifølge L.A. Times netop har fået forlænget sin kontrakt med tre år. Løn i de tre år: 45 mio. dollars eller 238 millioner kroner.

Dermed burde der være råd til et par millioner i lønningsposen, så den tidligere popsangerinde kan fortsætte som dommer i det populære program.

Sidste sæsons finaleshow, som blev sendt over to aftener i maj måned, havde til sammen mere end 50 millioner seere.

Det var overraskende Kris Allen, der vandt sæson otte. Han slog i finalen favoritten Adam Lambert, og der blev efterfølgende spekuleret i, om det var hans homoseksualitet, der kostede ham sejren.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere