Actionhelt træt af offentlig sex

Den engelske actionskuespiller Jason Statham var træt af at få fotograferet sin hvide røv, da han skulle indspille en sexscene til sin nye film i et indkøbscenter

Normalt er Jason Statham en sej fyr. Men når det gælder offentlige sexscener, er han lidt mere pivet. (Foto: AP)
Normalt er Jason Statham en sej fyr. Men når det gælder offentlige sexscener, er han lidt mere pivet. (Foto: AP)

Normalt er sexscener ikke noget problem for Jason Statham - i hvert fald ikke, når de foregår i et soveværelse eller andre mere private steder.

Men når de foregår foran masser af tilskuere, så er actionhelten, der blandt andet er kendt fra 'The Italian Job' og 'Death Race', ikke helt så frisk.

Da 36-årige Statham skulle indspille en sexscene til sin nye film 'Crank: High Voltage' kom han på noget af en udfordring. Den skulle nemlig optages i et propfyldt indkøbscenter.

- Det er meget svært at lave en intens sexscene. Især et offentligt sted, fyldt med skrigende statister, som knipser løs mod din blege røv med deres mobilkameraer. Jeg har lavet mange forskellige sexscener på film, men de var alle en smule mere private, siger Jason Statham ifølge abs-cbnnews.com.

Klar til kyssescener
Actionhelten har tidligere fortalt, hvordan han gør meget ud af at sørge for, at hans kvindelige medspillere har det godt før de intime scener.

- Kyssescener er ikke bare endnu en dag på kontoret. Først skal du være klar. Det er ikke sådan, at man lige får sig en stor cheeseburger før en kærlighedsscene. Man skal forsøge at få kvinden til at have det så godt som muligt. Og først der kan man gå i gang, lyder rådet fra actionhelten.

'Crank: High Voltage' er en opfølgning til actionfilmen 'Crank', hvor Jason Statham spiller lejemorderen Chev Chelios.

Filmen har premiere i USA senere på måneden. De danske biografgængere må vente til den 31. juli.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!