De kendtes sex-hemmeligheder

Dværgsex, serieonani, sex med tvillinger og sauna-sex er blandt de kendtes saftige sex-afsløringer

Sex og erotik er lige så vigtig for de kendte som for alle andre. (Foto: AP)
Sex og erotik er lige så vigtig for de kendte som for alle andre. (Foto: AP)

De kendte har mange spændende oplevelser i livet, og det gælder også i sengen.

ekstrabladet.dk/flash bringer her fem af de saftige sex-afsløringer, som det britiske ugeblad Now Magazine har publiceret. Og der bliver ikke lagt fingre imellem.

Dværge dyrker sex
Den 20-årige Peaches Geldof beretter blandt andet om et besøg på en sex-klub i Amsterdam, hvor hun overværede et sex-show med dværge.

- Jeg tilbragte en hel nat i 'red-liight district' (luderkvarteret) i Amsterdam. Vi endte allesammen på en sex-klub, hvor der var et live sex show med dværge. Det var ganske morsomt, men også lidt foruroligende, siger Peaches.

Sex med tvillinger
Sangerinden Lily Allen indrømmer, at hun ofte har eksperimenteret med sin seksualitet.:

- Jeg scorede engang nogle enæggede tvillinger i San Diego i USA, siger Lily og tilføjer:

- Jeg husker, at jeg var sammen med dem begge på en sofa. Jeg gnubbede min røv mod den ene, mens den anden tog mig forfra, siger Lily Allen, der indrømmer, at hun også tit har våde drømme omkring lesbisk sex.

Serie-onani
Robert Downey Jr indrømmer imidlertid åbenlyst, at han i en lang periode udelukkende dyrkede sex med sig selv.

- Jeg var i en periode en decideret serie-onanist: Men det var det bedste, jeg kunne være på det tidspunkt. Jeg skambrugte mit organ og onanerede det bedste, som jeg kunne, siger Robert Downey Jr.

Sauna-sex
X-Files-skuespilleren David Duchovny, der på et tidspunkt har været indlagt for sin sex-afhængighed, fortæller om en episode, hvor han dyrkede så intens sex med sin kone Tea Leoni i en sauna, at hun besvimede.

- Det var tidligt i vores forhold. Og vi var taget på et weekendophold til Vancouver. Vi var hele tiden over hinanden. Og dyrkede selvfølgelig også sex i den varme sauna. Jeg klarede strabadserne okay, men Tea besvimede altså på grund af heden, siger Duchowny.

Nul sex før ægteskab
I modsætning til ovenstående beretninger indrømmer sangerinden Mariah Carey, at hun seksuelt er lidt af et dydsmønster. Hun havde f.eks. ikke sex med sin mand Nick Cannon, før parret blev gift.

- Det betyder ikke, at vi ikke havde nogen form for intimitet. Men det var altså ikke fuldbyrdet intimitet, forklarede Mariah Carey efter brylluppet.

- Det handler om mig og mine følelser. Min mand og jeg tror på de samme ting. Og vi var begge enige om, at det ville være meget bedre, hvis vi ventede med at dyrke sex, til vi var blevet gift. Og det blev også meget bedre. Og det er det stadig, siger Mariah Carey.

1 af 6 X-Files skuespilleren David Duchovny dyrkede så intens sex med sin kone Tea Leoni i en sauna, at hun besvimede. (Foto: Colourpress)
2 af 6 Peaches Geldof gik på sex-klub i Amsterdam og så live sex-show med dværge. (Foto: Insight Celebrity)
3 af 6 Robert Downey Jr. indrømmer, at han på et tidspunkt dyrkede serie-onani dagligt.(Foto: AP)
4 af 6 Den smukke britiske sangerinde Lily Allen afslører, at hun havde sex med enæggede tvillinger. (Foto: Insight Celebrity)
5 af 6 Sangerinden Mariah Carey havde først sex med sin mand Nick Cannon, da parret blev gift. Det var til gengæld rigtig god sex. (Foto: AP)
6 af 6 Sex og erotik er lige så vigtig for de kendte som for alle andre. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!