Longoria elsker dominans-sex

Desperate Housewives-skuespilleren Eva Longoria nyder at blive bundet, når hun dyrker sex

Longoria afslører også at hun tit får sig en såkaldt Brazilian Wax(hårfjerning), fordi hun altid enten går i G-streng eller tanga-trusser.(Foto: All Over Press)
Longoria afslører også at hun tit får sig en såkaldt Brazilian Wax(hårfjerning), fordi hun altid enten går i G-streng eller tanga-trusser.(Foto: All Over Press)

Den smukke sexede Eva Longoria fra den populære tv-serie Desperate Housewives afslører nu ifølge Now Magazine, at hun nyder at blive bundet, når hun dyrker sex. Hun nyder i det hele taget at blive domineret i soveværelset.

-Jeg har intet imod at blive bundet med silketørklæder. Jeg elsker når manden tager styringen. Der er noget meget sexet over at være den adlydende, siger den sexede Eva, der privat er gift med den tårnhøje basketballspiller Tony Parker. Eva Longoria har i øvrigt flere gange udtalt, at hun i begyndelsen af sit forhold til Tony Parker måtte lære ham en masse frække tricks i soveværelset, fordi han var så uerfaren, da de mødte hinanden.

Går altid i G-streng
- Jeg er den erfarne person. Jeg er lærenem, specielt når det gælder kærlighed. Han fortæller mig altid, at han aldrig har mødt en der elsker ham på den måde, som jeg gør, fuldkommen frit og ubetinget, siger Longoria.

Eva afslører også, at hun meget ofte får sig en Brazilian bikini wax(hårfjerning), fordi hun altid hun er i ført G-strengs-trusser.

-Enhver kvinde skulle have Brazilian wax. Det er min sexede hemmelighed. Og jeg jeg går altså altid i G-strengs-trusser.

1 af 3 Eva Longoria smuk og sexet. Hun elsker at blive bundet med silketørklæder i dobbeltsengen.(Foto: AP)
2 af 3 Her ankommer den elegante Longoria til Golden Globe-festen i januar i år. (Foto: AP)
3 af 3 Longoria afslører også at hun tit får sig en såkaldt Brazilian Wax(hårfjerning), fordi hun altid enten går i G-streng eller tanga-trusser.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!