Russell Brand: Tegn på narkomani allerede som barn

Han opførte sig som en narkoman allerede som barn, fortæller den britiske skuespiller, der nu er clean.

Den britiske skuespiller og komiker Russell Brand mener at kunne se tegn allerede i barndommen på sine senere seriøse afhængighedsproblemer med narkotika, sex og alkohol.

Læs også:

Se også: Russell Brand: Jeg påkørte ikke hjemløs

Chokolade og tv
Han beskriver, hvordan han havde en umættelig trang til at se tv og spise chokolade som barn på trods af de negative konsekvenser.

- Nogle mennesker kan spise chokolade med måde - andre bliver ved og ved, indtil de bliver fede og må få sig selv til at kaste op, udtaler Russell Brand i et interview med avisen The Guardian.

Læs også:

Se også: Brand: Ville ønske jeg stadig var narkoman

Brand mener, at 1 ud af 10 mennesker er tilbøjelige til at få et afhængighedsproblem, nøjagtig som det skete for ham.

- Hvis du er i denne tilstand, som jeg kalder en sygdom, vil narkotika gå rent ind. For det skaber en fysisk afhængighed, som går hånd i hånd med den psykiske sygdom, siger Russell Brand.

Var afhængig af stort set alt
I sine 20'ere var Russell Brand afhængig af kokain, heroin, alkohol og sex med prostituerede, hvilket den excentriske skuespiller åbent har afsløret i sin selvbiografi. Han har også haft psykiske problemer og har lidt af bulimi.

Læs også:

Se også: Russell Brand sex-amok efter brud

Den i dag 37-årige skuespiller kæmpede sig ud af misbruget igennem forskellige afvænningsmetoder, der kræver total afholdenhed. I dag er han ivrig fortaler for meditation og yoga og har været afholdsmand de sidst ni år.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere