Carey Mulligan gifter sig med folkemusiker

Marcus Mumford fra folk-rock-bandet Mumford & Sons er nu ægtemand til den 26-årige skuespiller

Mulligans ægtemand Marcus Mumford er især kendt som forsanger i det britiske folk-rock-orkester Mumford & Sons. (Fotocollage: AP)
Mulligans ægtemand Marcus Mumford er især kendt som forsanger i det britiske folk-rock-orkester Mumford & Sons. (Fotocollage: AP)

Den britiske skuespiller Carey Mulligan og folkemusikeren Marcus Mumford sagde lørdag ja til hinanden. Det skriver magasinet Female First.

Brylluppet fandt sted i en lade i byen Bridgewater i den sydvestlige del af Storbritannien, og verdenskendte skuespillere som Jake Gyllenhaal og Colin Firth var blandt de omkring 200 gæster, der overværede vielsen.

Under festlighederne optrådte den britiske superstjerne Adele. Både Mulligan og Mumford skulle efter sigende været store fans af den 23-årige sangerinde.

Det nygifte kendispar har været sammen i lidt over et år, og i august 2011 blev de forlovet.

Pennevenner som børn
Men selvom romancen mellem Mulligan og Mumford kun har varet i en forholdsvis kort periode, kender parret hinanden fra tidligere. De har nemlig været pennevenner som børn, skriver Female First.

Den 26-årige Carey Mulligan fik for alvor sit gennembrud som skuespiller, da hun fik hovedrollen i den danske instruktør Lone Scherfigs Oscar-nominerede 'An Education' fra 2009.

Læs også:

Se også: Venner-stjerne raser over skolepigerolle

Senere i karrieren har hun stiftet bekendtskab med endnu en dansk instruktør. I 2011 spillede Mulligan en af hovedrollerne i Nicolas Winding Refns succesthriller 'Drive'.

Mulligans ægtemand Marcus Mumford er især kendt som forsanger i det britiske folk-rock-orkester Mumford & Sons. Gruppen blev dannet i 2007 og står blandt andet bag hittet 'Little Lion Man'.

De britiske folkemusikere gæster Danmark til juni, hvor de skal optræde på NorthSide Festival i Aarhus.

1 af 2 Carey Mulligan fik sit gennembrud i Lone Scherfigs 'An Education'. (Foto: AP)
2 af 2 Mulligans ægtemand Marcus Mumford er især kendt som forsanger i det britiske folk-rock-orkester Mumford & Sons. (Fotocollage: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!