Angelina Jolie: Jeg har fået fjernet begge mine bryster

Chok fra Hollywood - verdensstjernen har fået lavet en forebyggende operation for at undgå at dø af kræft lige som sin mor

Den amerikanske skuespillerinde Angelina Jolie melder nu ud offentligt i New York Times, at hun har fået fjernet begge sine bryster ved en slags forebygende operation for at undgå at dø af kræft på samme måde, som hendes mor gjorde. det.

Lægerne havde nemlig opdaget et gen, der med stor sandsynlighed ville have givet Angelina Jolie enten brystkræft eller

livmoderkræft. Angelina Jolies mor kæmpede selv hårdt i 10 år mod kræften, før hun døde som 56-årig.

- Mine læger sagde, at jeg havde 87 procent risiko for at få brystkræft og 50 procents risiko for at få livmoderkræft, fortæller Angelina.

- Da jeg fik det at vide var jeg klar over, at jeg var nødt til at få lavet en forebyggende brystoperation og få fjernet alt farligt væv i mine bryster.

Se også: Jolie sværger at stoppe med skuespilSe også: Jolie vil gøre sexovergreb til en krigsforbrydelseSe også: Mikkelsen laver film med Angelina JolieSe også: Jolie instruerer Anden Verdenskrigs-film

Frygter at dø for sine børn
Angelina Jolie har fået lavet den forebyggende brystoperation, fordi hun frygter at dø alt for tidligt for sine seks børn. Maddox på 11år, Pax på ni år, Zahara på syv år, Shiloh på seks og tvillingerne Knox og Vivienne på fire år.

- Min mor nåede kun lige at møde de første af sine børnebørn og holde dem i sin favn. Men mine andre børn har aldrig haft chancen for at se deres mormor og opleve, hvor utrolig kærligt et væsen, hun var, fortæller Angelina Jolie til New York Times og tilføjer:

- Jeg taler ofte med mine børn om mormor, og så begynder jeg at forklare dem, hvad kræft går ud på. Og de har også spurgt, om jeg kunne få kræft og dø. Og jeg har altid fortalt dem, at der ikke er noget at bekymre sig som. Men i realiteten har jeg altså et specielt gen, der i den grad øger min risiko for at få kræft, fortæller Angelina Jolie.

Se også: Farvel fotografer: Pitt flytter familien til FrankrigSe også: Gifteklar Brad Pitt trapper ned

1 af 2 Angelina Jolie sammen med sin kæreste og livsven Brad Pitt.(Foto: AP)
2 af 2 Angelina Jolie fortæller nu til New York Times, at hun har fået fjernet begge sine bryster.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer