Lady Gaga blandt fattigfolket

I forbindelse med sin koncert i Rio de Janeiro spillede Lady Gaga fodbold og drak en håndbajer i et af byens fattigste slumkvarterer

Lady Gaga med opsigtsvækkende pink hår så ud til at nyde sin tur i slumkvarteret, hvor hærdebrede sikkerhedsfolk passede godt på hende. (Foto: All Over)
Lady Gaga med opsigtsvækkende pink hår så ud til at nyde sin tur i slumkvarteret, hvor hærdebrede sikkerhedsfolk passede godt på hende. (Foto: All Over)

Læs også:

Se også: Gaga gør klar til brasiliansk fest

Den verdenskendte sangerinde er ikke for fin til at tage på besøg i et ludfattigt slumkvarter - blot hun har rigeligt med sikkerhedsvagter med.

De beviste hun, da hun for nylig spillede fodbold i det ludfattige Cantalago-slumkvarter i Rio De Janeiro. Efter venskabskampen med kvarterets unge rødder gik turen videre til en lokal bar, hvor Lady Gaga slukkede tørsten med en iskold fadbamse.

Sang i slummen
Med sig på den opsigtsvækkende slumsafari havde den amerikanske sangerinde en håndfuld hærdebrede sikkerhedsvagter, der passede på hende, så da mange hundrede måbende fans ikke kom alt for tæt på deres idol.

Dagsudflugten bød desuden på en improviseret minikoncert samt en tur på en motorcykeltaxa.

1 af 2 Fodbold med bare tæer gav respekt blandt kvarterets fattige børn. (Foto: All Over)
2 af 2 Lady Gaga med opsigtsvækkende pink hår så ud til at nyde sin tur i slumkvarteret, hvor hærdebrede sikkerhedsfolk passede godt på hende. (Foto: All Over)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen