Alba træt af sin krop: Vil ikke lave stripscener

Den mørke skønhed insisterer på, at en stand-ind skal spille hendes stripscener i ny film

I januar blev skuespilleren spottet på en ferie i Cabo San Lucas i Mexico. Her var filmstjernen i absolut topform (Foto: All Over Press)
I januar blev skuespilleren spottet på en ferie i Cabo San Lucas i Mexico. Her var filmstjernen i absolut topform (Foto: All Over Press)

Hun er før blevet kåret som verdens mest sexede kvinde, men denne titel synes ikke at have gjorde det største indtryk på Jessica Alba.

Hun er så ked af sin krop, at hun har insisteret på, at hun skal have en stand-in til at spille hendes stripscener i filmen 'Sin City 2'.

Læs også:

Se også: Jessica Alba - super sexet mor

Efter stjernen har født to børn, er hun ikke længere tilfreds med, hvad hun ser i spejlet.

- Hendes krop er fantastisk, men det er ikke godt nok for hende. Hun træner som en sindssyg, men er stadig ikke glad for sin krop, fortæller en kilde til magasinet 'Life and Style'.

Læs også:

Se også: Jessica Alba i fantastisk bikini-form

Den 31-årige stjerne har angivelig gået langt for at holde tankerne væk fra mad.

- Hun har kæderøget for at holde sit appetit nede. Jessica kæmpede med en spiseforstyrrelse i sine teenager år, hvor hun var under et enormt pres for at se godt ud i en rolle, så hun kan godt falde tilbage i sådan en ekstrem opførsel som denne, fortalte kilden.

1 af 2 Det er ikke til at forstå, hvordan Jessica Alba kan være det mindste utilfreds med sin krop (Foto: AP/Matt Sayles)
2 af 2 I januar blev skuespilleren spottet på en ferie i Cabo San Lucas i Mexico. Her var filmstjernen i absolut topform (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen